Solucions Glasbox per Càmpings

OFEREIX UN REFRIGERI DE BENVINGUDA I FES QUE SE SENTI DE VACANCES DES DEL PRIMER MOMENT.

En el moment de plantar la tenda i desfer tot l’equipatge, ofereix a través de GLASBOX un refrigeri de benvinguda perquè el campista comenci les vacances amb una beguda ben freda i d’uns SNACKS del territori. Fes sentir al campista que està de vacances des del primer moment que trepitja la parcel·la.

FEM QUE EL CAMPISTA DEDIQUI TOT EL SEU TEMPS A GAUDIR DE LES VACANCES I A RES MÉS.

Fem saber al nostre campista que estem interesats per la seva comoditat i el seu temps, oferint-li la possibilitat que el càmping l’hi faci la compra d’alimentació i de beguda que desitgi abans d’arribar al càmping o durant l’estada mentre ell gaudeix de la piscina o d’una excursió.

DONA AL CAMPISTA LA MÀXIMA EXCEL·LÈNCIA DE SERVEI I ALLIBERA’L DE PREOCUPACIONS.

Allibera al campista de carregar amb una pesada nevera a l’equipatge i ofereix-li una solució de refrigeració GLASBOX que l’hi permeti des d’una sola pernoctació trobar una nevera freda a la parcel·la i no haver-se de preocupar mai més per la conservació del menjar i la refrigeració de les begudes, fes que no es vegin limitats a l’hora d’escollir que compren en el supermercat.

IMPACTA AMB LA MILLOR IMATGE VISUAL DEL CÀMPING.

Fes que les parcel·les i el càmping tinguin una imatge pulcra i amb el màxim d’ordre i minimalisme, redueix el mobiliari de les parcel·les i ordena els serveis com les neveres en punts de concurrència. Fes que els campistes vegin només allò que busquen, natura.

CUIDA DE LA SEGURETAT I TRANQUIL·LITAT DELS TEUS CLIENTS PROTEGINT ELS SEUS SMARTPHONES

Fes que els teus clients estiguin tranquils amb les seves pertinences quan van d’excursió o a la piscina i que tinguin un lloc segur a on carregar els seus aparells electrònics. Fes que mai més hagin de carregar els smartphones als sanitaris o demanar favors a la recepció dels càmpings.

SORPRÈN AMB SERVEIS MODERNS A LES NECESSITATS BÀSIQUES DELS CAMPISTES.

Permet que les neveres voluminoses i pesades amb el menjar flotant en el gel desfet o les caríssimes neveres que no acaben mai de refredar siguin un record del què era abans anar de càmping. Ofereix als teus campistes solucions modernes, innovadores i a l’altura de les necessitats dels teus clients.

DONA LA MILLOR EXPERIÈNCIA ALS TEUS CAMPISTES, I DEIXA LA RESTA A GLASBOX.

Ofereix tots els teus millors serveis al campista i deixa al teu col·laborador de confiança GLASBOX que t’aporti la seguretat i tranquil·litat que necessites, confia en un servei prèmium.

Contacta’ns i t’ajudarem!