Projectes a destacar

Tan càmpings grans com petits, com de muntanya com de costa, tots aprofiten les solucions de Glasboxpack.

Càmping Santa Elena. Lloret de Mar_Neveras _Glasboxpack

El Càmping Santa Elena Ciutat (Lloret de Mar) és un dels grans càmpings de platja de la costa Brava ubicat entre Blanes i Tossa de Mar que ofereixen al mercat milions de pernoctacions cada estiu a una gran quantitat de campistes que busquen l’oci i la platja que ofereix la vila.

El Càmping no disposa d’un servei de lloguer de neveres propi, però compta amb el servei extern d’una empresa de lloguer de neveres directe al campista.

El Càmping Vilanova Park és un càmping de luxe i un dels càmpings més grans de Catalunya que ofereixen al mercat milions de pernoctacions cada any i que reuneix diversos premis internacionals que el categoritzen com un càmping referent en tot el sector.

El Càmping  no disposa d’un servei de lloguer de neveres propi, però compta amb el servei d’una empresa externa que ofereix neveres de lloguer directament al campista….

El Càmping Sitges és un dels petits càmpings de costa i de temporada. La conservació del menjar i la refrigeració de les begudes feia que els campistes demanessin neveres a la recepció.

En un primer moment, el càmping solucionava aquesta demanda a través de la compra en propietat d’un conjunt de neveres.

Font Picant és un restaurant que també ofereix taules per pícnic i lloguer de barbacoes i que permeten l’entrada de menjar i begudes de l’exterior.

Els hi era habitual que els clients els hi demanessin guardar a les neveres del restaurant la carn, la beguda i els pastissos d’aniversari. Així podien fer l’excursió abans de l’àpat o guardar els postres en fred.

El Càmping Can Cervera és un petit càmping de muntanya. La conservació del menjar i la refrigeració de les begudes feia que els campistes s’emportessin la nevera de casa seva, un maldecap a l’hora de guardar-la a casa, traslladar-la al maleter restant així lloc a l’equipatge i alimentar-la contínuament amb gel sense comptar amb el seu poc poder frigorífic.

Amb la voluntat de millorar els serveis del càmping i en especial de la zona de pícnic del càmping… més.

El Càmping Les Illes és un petit càmping de muntanya. La conservació del menjar i la refrigeració de les begudes feia que els campistes demanessin sovint neveres per llogar a la recepció.

Un càmping amb un volum important d’excursionistes que volen tenir la beguda fresca quan tornen al càmping.

El Càmping Gran Sol és un càmping de muntanya de dimensions importants. Un càmping que busca la comoditat absoluta dels seus clients i per això ofereix tots els serveis que estan disponibles en el sector.

Malgrat no tenir moltes tendes, el càmping Gran Sol decideix confiar i instal·lar el servei Glasbox per oferir un servei de lloguer de neveres a les tendes, furgonetes i autocaravanes.

El Càmping Pont d’Ardaix és un càmping de muntanya ubicat a l’eix pirinenc. La seva especial ubicació el fa un càmping apte per a tota mena de campista i per a qualsevol moment de la temporada.

Un càmping obert tot l’any i que per aquesta raó requereix serveis polivalents, de baix cost de manteniment i que no afegeixin càrrega de feina al personal del càmping.  I en aquest sentit Glasbox reuneix aquests requisits, neveres de càmping de lloguer, eficients, robustes i d’exterior…

El Càmping Aigüestortes Resort és un dels grans càmpings de muntanya que manté l’obertura tot l’any i que l’estiu s’omple de campistes amb tendes, furgonetes i autocaravanes.

No tenien cap servei de lloguer de neveres, però sí que eren conscients que necessitaven oferir el servei que els hi era reclamat per molts dels seus clients.

El Càmping Voraparc és un dels càmpings de muntanya de temporada curta d’estiu, ja que per la seva altitud sobre el nivell del mar i la seva ubicació queda nevat i gelat gran part de l’hivern.

Per tant és un càmping amb poc personal que ha de procurar oferir serveis de qualitat i que estiguin en línia amb l’excel·lència de la seva ubicació natural i l’exigència dels seus clients.  Serveis que siguin compatibles amb les condicions extremes d’alta muntanya i que al mateix temps no aportin feina…

El Càmping Vall de Camprodon és dels grans càmpings de muntanya. Fent gala de la seva condició de càmping de muntanya presenta una especial atenció als campistes excursionistes, motoristes o bikers de pas que s’allotgen en tendes o en PODS.

Per això el càmping Vall de Camprodon té habilitada una zona d’acampada lliure acompanyada d’un grup de 6 PODS sobre un mantell d’herba verda…

El Càmping AigüesBraves és un petit càmping d’alta muntanya que només es manté obert quan la temperatura del bon temps ho permet. És un càmping petit, senzill i tranquil. Amb el mínim de personal possible el Càmping es focalitza en fer sentir als seus campistes com a casa en el vell mig de la natura.

Per aquests motius el càmping AigüesBraves decideix confiar en Glasbox, un servei de lloguer de neveres per càmpings creat per estar a l’exterior i …

El Càmping la Borda del Pubill és un dels Càmpings més grans del Pirineu. Malgrat tenir poques tendes, la necessitat dels seus campistes de conservar i refrigerar el menjar va portar al càmping a comprar i gestionar un volum important de neveres domèstiques en propietat.

Un servei que oferia per satisfer als seus clients, però que implicava uns importants maldecaps a la direcció del càmping; una alta gestió de personal del càmping en el trasllat de neveres a petició dels campistes…

LA FLAMA de Canyamars és un establiment que ofereix BBQ de lloguer i té 18 parcel·les individualitzades amb una gran taula.

Un lloc cuidat amb tots els detalls pensats per la comoditat i serveis als seus clients. La Flama no dubta en cap moment d’instal·lar les neveres de lloguer per barbacoes de Glasbox, ja que els avantatges pels usuaris són evidents …

Contacta’ns i t’ajudarem!