La Fabricació a Glasboxpack.

A Glasbox creiem que el millor servei al client s’ofereix quan tens una cadena de valor pròpia, propera i de qualitat. Per això dissenyem i fabriquem els nostres propis productes des del 2013 i col·laborem amb un teixit industrial potent i de proximitat. Glasbox col·labora amb les empreses punteres i avançades dins dels seus respectius sectors per tal de portar a casa dels nostres clients, la millor garantia de servei.

Les nostres instal·lacions

Les nostres instal·lacions i oficines centrals estan ubicades a Cabrera de Mar en una nau de més de 500 m2 d’on surten acabats els nostres lockers cap als seus llocs de destí i des d’on es dóna resposta al nostre servei de manteniment integral.

Compliment dels estàndards legals i internacionals de qualitat

Les nostres instal·lacions és un dels motius de sorpresa per a totes les visites. És el resultat de construir en dia d’avui una indústria moderna que des del primer moment compleix tots els estàndards legals i internacionals de qualitat, bones pràctiques, eficients i per sobre de tot, respectuoses amb el medi ambient. Esteu convidats a visitar-les!

Els Lockers Refrigerats

Els nostres lockers són l’altre motiu de sorpresa per aquells que els veuen per primera vegada a les nostres instal·lacions. La singularitat d’un producte 100% d’exterior i dissenyats per a via pública, industrial, robust i amb l’elegància que el caracteritza.

Un producte íntegre del qual ens preocupem que tingui una traçabilitat total i que només abandona les nostres instal·lacions després de sis dies de rigorosos assajos.

Contacta’ns i t’ajudarem!